Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın elini öpmek

Rüyada bir kızın elini öpmek

Rüyada bir kızın elini öpmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bir kızın elini öpmek gördüyseniz:

  • İlgilenecek yeni konular çıkabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına delalet eder.

Rüyada kızın elini öpmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, verimli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın elini öpmek maddi imkânlarının artacağına, aynı karşılığı alamayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada kızı boynundan öpmek onların yaralarına merhem olacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada küçük kızı öpmek zahmete düşeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine işaret eder.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, maddi açıdan ferahlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments