Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın elini öpmek

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle belli konularda yanlış anlamalara bağlı problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek neşenin yerine geleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, geleceğinin parlak olacağına inanılır.

Rüyada kızın elini öpmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına inanılır.

Rüyada bir kızın elini öpmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, prestij sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı öpmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, helal kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments