Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, maddi gücünün azalacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, haneye bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek şükür içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın elini öpmek gönül kapılarını açacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın elini öpmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, açların doyacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek hastalıklarının iyileşeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı öpmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek güzel bir hayatı olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments