Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kızı öpmek

Rüyada küçük kızı öpmek

Rüyada küçük kızı öpmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hasretliğin biteceğine rivayet eder.

Rüyada küçük kızı öpmek gördüyseniz:

  • Belli projelerde yer almadan önce, detayların üzerinden geçmeniz size bir hamle fırsatı verebilir.

Rüyada küçük kızı öpmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada küçük bir kızı öpmek sohbetinin bozulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek konuşmaz olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada küçük çocuğu öpmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada küçük bebek öpmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına alamet eder.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kendisini ona adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kıza yardım etmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kızı hamile görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments