Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, her zaman çok başarılı olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, en yüksek makamlara oturacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızın yanağından öpmek hanenizde bolluk olacağına, şaşkın olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı yanağından öpmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments