Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın elini öpmek

Rüyada kızın elini öpmek

Rüyada kızın elini öpmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, her işinde hayırla karşılaşacağına, işlerinin hızlanacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızın elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın elini öpmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kızın elini öpmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kıza sarılmak öpmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, söz sahibi olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada güzel kızı öpmek hayırlı kararlar verileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına yorulur.

Rüyada genc kızı öpmek işinde büyük başarı elde edeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments