Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı yanağından öpmek

Rüyada bir kızı yanağından öpmek

Rüyada bir kızı yanağından öpmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Rüyada kızı yanaktan öpmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kızı yanağından öpmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızın yanağından öpmek dedikoduya, istenen herşeye kavuşulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanaklarından öpmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını yanağından öpmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, işlerinin çok iyi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments