Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını yanağından öpmek

Rüyada kadını yanağından öpmek

Rüyada kadını yanağından öpmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kalp kırıklığı olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek büyük atılımların yapılacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada kadını yanağından öpmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada eşini yanağından öpmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek eline haram para geçeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, işlerin devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments