Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın yanağından öpmek

Rüyada kızın yanağından öpmek

Rüyada kızın yanağından öpmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, insanları kıracağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine yorulur.

Rüyada kızın yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Rüyada kızın yanağından öpmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı yanağından öpmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kızı yanaktan öpmek helal rızka sahip olunacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, işlerinin toparlanacağına, bahtın açılacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine inanılır.

Rüyada birini yanağından öpmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, başarıdan başarıya koşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments