Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, şükredeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kurtuluşu yakalayacağına işarettir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın yanağından öpmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kızı yanağından öpmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments