Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı yanaktan öpmek

Rüyada kızı yanaktan öpmek

Rüyada kızı yanaktan öpmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı yanağından öpmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızın yanağından öpmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada kızı yanaktan öpmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments