Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı yanağından öpmek

Rüyada kızı yanağından öpmek

Rüyada kızı yanağından öpmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalettir.

Rüyada kızı yanağından öpmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine delalet eder.

Rüyada kızın yanağından öpmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments