Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli okşamak

Rüyada eli okşamak

Rüyada eli okşamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, rakiplerini mağlup edeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eli okşamak gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada birinin elini okşamak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eli okşamak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalettir.

Rüyada elini okşamak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada el okşamak ağız tadına kavuşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalettir.

Rüyada birinin yanağını okşamak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi okşamak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet eder.

Rüyada saç okşamak yapacağı o işi onaylamayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kendisine fırsatlar yaratacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments