Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını okşamak

Rüyada başkasının saçını okşamak

Rüyada başkasının saçını okşamak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, dertlerine derman arayacağına, kalabalık günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada başkasının saçını okşamak gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada saç okşamak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak mutluluğu yakalayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını okşamak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını okşamak görme ve alma şansına sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçını okşamak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını okşamak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, örnek insan olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saçı okşamak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments