Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını okşamak

Rüyada saçını okşamak

Rüyada saçını okşamak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, büyük borçlar alınacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, geniş geniş yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını okşamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kızın saçlarını okşamak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın saçını okşamak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada saçını okşamak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçını okşamak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçlarını okşamak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, hayaller kurulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının saçını okşamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak sevineceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments