Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı istemeye gelmek

Rüyada bir kızı istemeye gelmek

Rüyada bir kızı istemeye gelmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada kızı istemeye gelmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işarettir.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, karın artacağına yorulur.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada istemeye geldiğini görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek ayrılık yaşanacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments