Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek maceralara atılacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kalp kırmayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ya da geçireceğiniz zaman ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek zararlarını telafi edeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı istemeye gelmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments