Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı istemeye gitmek

Rüyada kızı istemeye gitmek

Rüyada kızı istemeye gitmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, bereket ve zenginlik olacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, hanesine huzurun dolacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet eder.

Rüyada kızı istemeye gitmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalettir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, özgüveninde artış yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızı istemeye gelmek iyilik ve hayır bulacağına, makamının artacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments