Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeye geldiğini görmek

Rüyada istemeye geldiğini görmek

Rüyada istemeye geldiğini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Rüyada kızı istemeye gelmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, saygın biri olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, işlerin günden güne artacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Rüyada evli birini istemeye gelmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, maddi olanakların artacağına, hakkıyla kazanca inanılır.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, stresini atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments