Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık organı görmek

Rüyada kızlık organı görmek

Rüyada kızlık organı görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, büyük başarıla kazanacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kızlık organı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulur.

Rüyada kızlık organı görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın erkek organı görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, karlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi erkeklik organını görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, düzenin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üreme organında kıl görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının erkek organını görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Rüyada cinsiyet organı görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, çirkin amellere delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments