Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek

Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek

Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, günahkâr olacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının erkeklik organını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf hissedebilir veya bazı kararlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, güvensizliğini yeneceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının organını görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, insanları kandıracağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organı öpmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hastalıktan şifa bulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kendi erkeklik organını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalettir.

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalettir.

Rüyada başkasının erkek organı görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tenasül organı görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments