Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, kem gözlere gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek istediği herşeye ulaşabileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kötü yola sapmayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, ruhsal korkularından da arınacağına işaret eder.

Rüyada kızın dudağından öpmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments