Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı dudağından öpmek

Rüyada bir kızı dudağından öpmek

Rüyada bir kızı dudağından öpmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, işlerinden de geri kalacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızın dudağından öpmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı dudağından öpmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına yorulur.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, parasının ve malının çoğalacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalet eder.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada kızı dudaktan öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments