Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı dudaklarından öpmek

Rüyada kızı dudaklarından öpmek

Rüyada kızı dudaklarından öpmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek yardım edeceğine, kırgınlıkların biteceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına inanılır.

Rüyada kızı dudağından öpmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, modern insanlarla tanışılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızın dudağından öpmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments