Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı dövmek

Rüyada bir kızı dövmek

Rüyada bir kızı dövmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada bir kızı dövmek gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Rüyada kızı dövmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi imkânlarının artacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek rızkın artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada amca kızını dövmek yardımcı olmayacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi kızı dövmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını dövmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulur.

Rüyada bir kızı dövmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı dövmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments