Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, ayrıcalık elde edeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanı dövmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mülk sahibi olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada kocayı dövmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada koca dövmek hak yolundan ayrılmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada kocasını dövmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının dövdüğünü görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments