Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca kızını dövmek

Rüyada amca kızını dövmek

Rüyada amca kızını dövmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada amca kızını dövmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Rüyada amca kızını dövmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalettir.

Rüyada amca dövmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine inanılır.

Rüyada amcayı dövmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada amca oğlunu dövmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada amcasının kızını görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada amca kızı görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına inanılır.

Rüyada amca kızını öpmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine işaret eder.

Rüyada amcamın kızını görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments