Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi kızı dövmek

Rüyada bi kızı dövmek

Rüyada bi kızı dövmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bereketin ve verimin olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada bi kızı dövmek gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kızın dövmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada kızını tokatla dövmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işarettir.

Rüyada anne kızını dövmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada bi kızı dövmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulur.

Rüyada üvey kızını dövmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kızını dövmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments