Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı dövmek

Rüyada kızı dövmek

Rüyada kızı dövmek ticarette öne geçeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kızı dövmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada üvey kızını dövmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı dövmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada amca kızını dövmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın dövmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı dövdüğünü görmek kısmet alacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kızını dövmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kızı dövmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments