Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını dövmek

Rüyada kızını dövmek

Rüyada kızını dövmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına alamet eder.

Rüyada kızını dövmek gördüyseniz:

  • Etkileyici kişilerle tanışabilir veya çarpıcı bilgiler elde edebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını dövdüğünü görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir kızı dövmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba kızını dövmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada amca kızını dövmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı dövmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Rüyada annenin kızını dövmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments