Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı dövdüğünü görmek

Rüyada bir kızı dövdüğünü görmek

Rüyada bir kızı dövdüğünü görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı dövdüğünü gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Rüyada kızını dövdüğünü görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kredi çekileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kızını dövmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada öz kızını dövmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada kızını dövmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bir kızı dövmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret eder.

Rüyada baba kızını dövmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne kızını dövmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, borçlarının kalmayacağına alamet eder.

Rüyada bi kızı dövmek umutsuz olacağına, işlerinin hızlanacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments