Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne kızını dövmek

Rüyada anne kızını dövmek

Rüyada anne kızını dövmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne kızını dövmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Rüyada anne kızını dövmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin kızını dövmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba kızını dövmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada bir kızı dövdüğünü görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, rızkının azalacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı dövmek etrafına güzel insanların dolacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını tokatla dövmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kızını dövdüğünü görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments