Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızını dövmek

Rüyada kendi kızını dövmek

Rüyada kendi kızını dövmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, işinin en iyisi olacağına, malının da eksilmeyeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kızını dövmek gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada kızını dövmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine alamet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bi kızı dövmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, gözyaşının dineceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı dövmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir kızı dövdüğünü görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızı dövmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük kızı dövmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments