Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba kızını dövmek

Rüyada baba kızını dövmek

Rüyada baba kızını dövmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, başarılı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba kızını dövmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine inanılır.

Rüyada baba kızını dövmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, kazancın düşeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızı dövdüğünü görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bi kızı dövmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret eder.

Rüyada amca kızını dövmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek iyi ruh halinin bozulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments