Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öz kızını dövmek

Rüyada öz kızını dövmek

Rüyada öz kızını dövmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, inancının zayıflayacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, refah içinde olacağına yorulur.

Rüyada öz kızını dövmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Rüyada öz kızını dövmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada öz kızını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada öz dayısını görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, istediği başarıyı göstereceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Rüyada öz oğlunu görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada özlenilen birini görmek sorumluluk alacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada öz abiyle evlenmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyazıt öztürkü görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada öz kardeşini görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments