Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını dövdüğünü görmek

Rüyada kızını dövdüğünü görmek

Rüyada kızını dövdüğünü görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Rüyada kızını tokatla dövmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kızını dövmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulur.

Rüyada annenin kızını dövmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalet eder.

Rüyada bi kızı dövmek maddi imkânlarının artacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca kızını dövmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Rüyada kızın dövmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments