Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızda erkek organı görmek

Rüyada kızda erkek organı görmek

Rüyada kızda erkek organı görmek bol hayır duası alınacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada kızda erkek organı gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek hal almadan önce, duygusal konuları ya da duygu durum değişikliklerinizi doğru yönetmenizde fayda var.

Rüyada kızda erkek organı görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızda erkeklik organı görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızda erkek organı görmek emellere ulaşılacağına, rızkının azalacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına inanılır.

Rüyada erkeklik organını yalamak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeklik organı yalamak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına yorulur.

Rüyada eşinin erkek organı görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, zengin olunacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments