Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organını kendinde görmek

Rüyada erkek organını kendinde görmek

Rüyada erkek organını kendinde görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek organını kendinde gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada erkek organında kıl görmek ağız tadından olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek organına dokunmak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, huzur bulacağına delalettir.

Rüyada erkek bebek organı görmek ev sahibi olunacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hanesindeki rızkın da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük erkek organı görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin erkek organı görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, rızkın genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments