Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organına dokunmak

Rüyada erkek organına dokunmak

Rüyada erkek organına dokunmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek organına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu netleştirme veya herkesin duymasını sağlama eğiliminiz yüksek ya da aile üyelerinizden bazılarına nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada erkek organına dokunmak büyük başarı kazanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeklik organına dokunmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın organına dokunmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe dokunmak insanların takdirine mazhar olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek eline dokunmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments