Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek cinsiyet organı görmek

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek cinsiyet organı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulur.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kadın cinsiyet organını görmek en büyük acılarının dineceğine, iyilik bulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cinsiyet organını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, onu borçtan kurtaracağına, parasal durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada cinsiyet organı görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments