Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza tokat atmak

Rüyada bir kıza tokat atmak

Rüyada bir kıza tokat atmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Rüyada bir kıza tokat atmak gördüyseniz:

  • Kendi çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorundasınız.

Rüyada kızına tokat atmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısmetlerinin açılacağına, umutsuz olacağına yorulur.

Rüyada bir kıza tokat atmak bereketin artacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulur.

Rüyada kıza tokat atmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşine tokat atmak çok kötü hissedileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulur.

Rüyada kocasına tokat atmak kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaya tokat atmak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenine tokat atmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments