Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza tokat atmak

Rüyada kıza tokat atmak

Rüyada kıza tokat atmak gerçeklere yüz çevrileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, her şeyin ters gideceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıza tokat atmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Rüyada bir kıza tokat atmak çok hayırlı işlere imza atacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada kıza tokat atmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, canla başla çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızına tokat atmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalettir.

Rüyada anneye tokat atmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, süzüleceğine, onlara hayrının dokunacağına delalet eder.

Rüyada şeytana tokat atmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments