Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaya tokat atmak

Rüyada kocaya tokat atmak

Rüyada kocaya tokat atmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kocaya tokat atmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız.

Rüyada kocasına tokat atmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kocaya tokat atmak şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, şansının yaver gideceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına yorulur.

Rüyada kocasından tokat yemek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kadına tokat atmak hayırlı adımlar atacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, rütbenin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada birine tokat atmak doyasıya hasret gidereceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşa tokat atmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments