Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasına tokat atmak

Rüyada kocasına tokat atmak

Rüyada kocasına tokat atmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yatırımlarının kar getireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasına tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Rüyada kocasına tokat atmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kocaya tokat atmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, makam edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasından tokat yemek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işarettir.

Rüyada ablaya tokat atmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak bozulan sağlığın düzeleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada sevgiline tokat atmak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına tabir olunur.

Rüyada çocuga tokat atmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments