Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi tokatlamak

Rüyada bir kişiyi tokatlamak

Rüyada bir kişiyi tokatlamak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi tokatlamak gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Rüyada bir kişiyi tokatlamak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kocayı tokatlamak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini tokatlamak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını tokatlamak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kızını tokatlamak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kadın tokatlamak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet eder.

Rüyada karısını tokatlamak umutsuzluklarını geride bırakacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments