Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi tokatlamak

Rüyada sevgiliyi tokatlamak

Rüyada sevgiliyi tokatlamak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini tokatlamak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını tokatlamak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, planların tutmayacağına inanılır.

Rüyada kadın tokatlamak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada anne tokatlamak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, başka işler deneyeceğine inanılır.

Rüyada hanımını tokatlamak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, hayır duaları alacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanını tokatlamak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments