Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini tokatlamak

Rüyada sevdiğini tokatlamak

Rüyada sevdiğini tokatlamak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini tokatlamak gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemek istiyorsunuz ya da farklı yöntemler kullanmak niyetindesiniz.

Rüyada sevdiğini tokatlamak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın tokatlamak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada şeytan tokatlamak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada bir kişiyi tokatlamak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını tokatlamak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada birini tokatlamak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ortaklı işlere girileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada oğlunu tokatlamak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments