Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tokatlamak

Rüyada kadın tokatlamak

Rüyada kadın tokatlamak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, huzurunun artacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın tokatlamak gördüyseniz:

  • Olumlu değişikliklere konsantre olun.

Rüyada bir kadını tokatlamak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın tokatlamak zenginliğinin artacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini tokatlamak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada erkek tokatlamak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, günlerini bunun için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini tokatlamak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada bir kişiyi tokatlamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments