Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını tokatlamak

Rüyada karısını tokatlamak

Rüyada karısını tokatlamak endişe verici olaylar yaşanacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet eder.

Rüyada karısını tokatlamak gördüyseniz:

  • Farkında olarak ya da olmayarak yavaş yavaş parlamanıza yardım edecek düzenlemelere doğru gidiyorsunuz.

Rüyada karısını tokatlamak dertlerinin artacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayı tokatlamak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kendi kendini tokatlamak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu tokatlamak bilgilerle donanacağına, hastalığının düzeleceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada adam tokatlamak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada anne tokatlamak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada kızını tokatlamak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, bir anda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını tokatlamak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments