Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanını tokatlamak

Rüyada düşmanını tokatlamak

Rüyada düşmanını tokatlamak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, huzurlu günlerin biteceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanını tokatlamak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Rüyada düşmanını tokatlamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada birini tokatlamak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak rızkının çeşitleneceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın tokatlamak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kızını tokatlamak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada erkek tokatlamak ne yapacağına karar veremeyeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini tokatlamak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini tokatlamak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments